Propozycja za 70 zł/osobę
Oferta od 24 osób – koszt wynajmu lokalu w cenie cateringu
Danie na początek
- Strogonow wieprzowy lub żurek po staropolsku
Zakąski
- Tymbalik z kurczaka
- Faworki z piersi indyczej z sosem salsa
- Szynka konserwowa ze szparagami
- Śledzik w oliwce z cebulką
- Smalec po kaszubsku, kiszony ogórek
- Pieczywo
- barszczyk czerwony z pasztecikiem 7 zł
dodatkowo można wnieść swoje zakąski
Napoje:
- Kawa i herbata bez ograniczeń
Alkohole, napoje oraz ciasta w swoim zakresie.
Propozycja za 100 zł/osobę
Oferta od 24 osób – koszt wynajmu lokalu w cenie cateringu
Danie na początek
- Pierś w sosie śmietankowym z suszonymi pomidorami
- Ryż
- Bukiet warzyw
Zakąski
- Tortilla z łososiem wędzonym
- Roladki drobiowe ze śliwką otulone bekonem
- Faworki z piersi indyczej z sosem salsa
- Sery pleśniowe, winogrona
- Śledzik w oliwce z cebulką
- Szynka konserwowa ze szparagami
- Smalec po kaszubsku, ogórek kiszony
- Pieczywo
- barszczyk czerwony z pasztecikiem 7 zł strogonow wieprzowy 10 zł
dodatkowo można wnieść swoje zakąski
Napoje:
- Kawa i herbata bez ograniczeń
Alkohole, napoje oraz ciasta w swoim zakresie.
Menu na stypę
W ramach menu oferowanego na okoliczność stypy – mięso i surówki pozostawiamy
do wyboru według indywidualnych gustów Klientów.
ZESTAW I — CENA: 35,00 zł/osobę
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Mięso (1 szt./osobę)
- Surówka
- Ciasto
- Kawa, herbata (bez ograniczeń)
- Woda z cytryną, sok (bez ograniczeń)
ZESTAW II — CENA: 45,00 zł/osobę
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Mięso (dwa rodzaje 1,5 szt./osobę)
- Surówka (2 rodzaje)
- Ciasto
- Kawa, herbata (bez ograniczeń)
- Woda z cytryną, sok ( bez ograniczeń)
MIĘSA
- Kotlet schabowy
- Pierś drobiowa w śmietanie z suszonymi pomidorami
- Pieczone udko z kurczaka
- Schab po myśliwsku duszony w sosie
SURÓWKI
- Surówka colesław
- Surówka marchwi
- Buraczki na ciepło
- Warzywa blanszowane